2373026696 6944343786, 6971582363 Χαλκιδική
hero image
 
 
  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ  
Οδική Βοήθεια Χαλκιδική

Η οδική βοήθεια “ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο 1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας από το 1992 προσφέροντας πλήρη και ασφαλή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό, αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό, με συνέπεια απέναντι στον πελάτη και με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του.

Παράλληλα, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά ανανεώνουμε διαρκώς των στόλο οχημάτων μας και προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες σας με απώτερο σκοπό την πλήρη κάλυψη κάθε πελάτη.

 


 

 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ  

κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με την υψηλή τεχνογνωσία μας και να διασφαλίσουμε την άριστη μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά μία ιδανική επιλογή για την οδική σας βοήθεια καθώς θα είμαστε πάντα δίπλα σας στοχεύοντας στην επίλυση του προβλήματός σας με το βέλτιστο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο.

Ο επαγγελματισμός και το αμείωτο ενδιαφέρον για τους πελάτες μας, μας διακρίνουν και μας καθιστούν υπεύθυνους στην πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την συνέχεια του έργου μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της οδικής βοήθειας, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη ικανοποίηση των πελατων. Έτσι, έχουμε καταφέρει η οδική βοήθειά μας να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο
εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Χαλκιδική.