2373026696 6944343786, 6971582363 Χαλκιδική
 
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ | Οδική Βοήθεια Χαλκιδική

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου μια βλάβη στο όχημά μας, μας φέρνει σε απόγνωση σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης ή ακόμη και σε επαρχία βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας κάνοντας τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Η εταιρία μας “ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στo 1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας, δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας και στις μεταφορές οχημάτων, δίνοντας λύση ακόμη και στο πιο δύσκολο πρόβλημα.

Είτε πρόκειται για προγραμματισμένες μεταφορές είτε για έκτακτη ανάγκη οδικής βοήθειας, με ένα τηλεφώνημα στο 2373024766 δίνουμε λύση στο πρόβλημα σας.

 


 

 
 
  24ΩΡΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  

Διεκπεραιώνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμός όλες τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας οχημάτων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές, ανεξάρτητα από τον καιρό και χωρίς συνδρομή.

Από τη μοτοσυκλέτα έως και το επαγγελματικό σας όχημα είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς το θελήσετε για να σας εξυπηρετήσουμε και να μεταφέρουμε εσάς και το όχημά σας άμεσα και με ασφάλεια  στο σημείο που επιθυμείτε στην Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, οι άριστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μας αλλά και οι φιλικές προς τον πελάτη τιμές μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στην προτίμησή σας.

 


 

Στόχος μας είναι να αφαιρούμε το άγχος που προκαλούν οι μεταφορές και η ανάγκη για οδική βοήθεια. Το επιτυγχάνουμε παρέχοντας σας την αμεσότητα και την ασφάλεια ενός μόνιμου συνεργάτη και βοηθού.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο
εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Χαλκιδική.